FUSREI s.l. · c. Treball 12, Polígon "El Vivet" 08552 Taradell (Bcn) · tel 93 812 61 29 · fax 93 812 61 29 · c/e info@fusrei.com · www.fusrei.com · legal
logotip de Fusrei
empresa
productes
novetats
informació tècnica
contacte

FUSREI
pàgina principal / empresa / FUSREI

FUSREI

FUSREISom una empresa familiar que ens dediquem a la fusteria industrial, especialment a la fabricació de finestres i tancaments exteriors amb fusta i fusta-alumini, portes exteriors i interiors i altres productes sempre relacionats amb la fusta.

Estem especialitzats en el món de la finestra i tots els seus derivats, i fa més de 20 anys que estem seguint aquest camí.

La nostra família porta més de 77 anys dedicada a la fusteria. Actualment som la tercera generació de fusters. L’activitat la va iniciar el nostre avi, en Josep Reig cap a l’any 1932, l’ha continuada el nostre pare en Ramon i ara la portem els seus dos fills en Bernat i en Roger.

Ocupem unes instal·lacions de més de 1000 metres2 edificats i en prespectiva d’edificar-ne 600 metres2 més; també disposem d’una exposició a les nostres instal·lacions.

La nostra maquinària és especialitzada i d’última generació per poder aplicar les tecnologies més avançades en el món de la fusta. Treballem amb diferents màquines a control numéric.

Els nostres productes porten la marca CE per adaptar-los al nou CTE. Seguim totes les noves normatives i els nostres productes pasen controls de laboratori obtenen resultats molt satisfactoris.

Des de 1932 hem estat i estarem al vostre servei